Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení se sezonou 2015/16

Závěrečné rozloučení se šachovou sezonou 2015/16

sach-tab.png

       9. června tradičně ve čtvrtek jsme se sešli, abychom zhodnotili právě proběhlou sezonu a nějakým způsobem ji uzavřeli. Při té příležitosti jsme si sehráli také malý bleskový turnaj, kde jsem zjistil, že ať se mi dařilo v sezoně sebelépe – tak bleskovky mi prostě nešli asi ani nepůjdou J. Mezi jednotlivými koly – Tomáš – jakožto předseda oddílu zhodnotil úspěšnost každého jednotlivce v právě proběhlé sezoně. Jídla a pití bylo dostatek.

      V turnaji opět dokázal zužitkovat své letité zkušenosti Láďa Kovář, který z deseti partií ani jednou neprohrál a přišel jen o půlbod s Jirkou Svobodou. S oddílu se nejlépe umístil předseda Tomáš, jenž prohrál právě jen Láďou K.. Druhé oddílové umístění si pro sebe uzmul uzdravující se Láďa Hainiš, který potvrdil proč má tak vysoký šachový rating v bleskové hře. Na třetím místě v oddílu se umístil další zkušený hráč – Jirka Svoboda.

     Překvapivě dost bodů získal i dlouhodobý šachový mudrlant Kája Resl, který jen díky horšímu pomocnému hodnocení se umístil na 7 místě.

     Dobrým vínkem jsme spláchli letošní šachovou sezonu a od záři se můžeme těšit na novou – možná s dvěma mančafty.

maji