Jdi na obsah Jdi na menu
 


Euroregionálního sportovně-turistického klání ve městě Wojcieszow

         V rámci Euroregionálního sportovně-turistického klání ve městě Wojcieszow jsme se již potřetí utkali s místními šachisty v jejich klubovně – Biblioteka Miejska. Na cestu jsme vyrazili sice jen ve čtyřech, zato v silném obsazení: Petr Buchar, Láďa Kovář, Martin Jindřišek a Štěpán Svoboda. Domácí nás přivítali nejen s připravenými stoly na šachové klání, ale i s bohatě pojatým osvěžením pro naše žaludky. My jsme samozřejmě taky nepřijeli s prázdnou a za Tatran i město Hostinné jsme domácím předali naše dárkové balíčky.  V samotném turnaji jsem si nevedli vůbec špatně – Petr Buchar  se umístil na 1. místě, o dělené 2-3 místo se se podělili Waclaw Luka(předseda ŠKW) a Martin Jindřišek , na 4 místo se ještě vmáčkl Štěpán Svoboda.

    Následně jsme byly ještě pozvání do samotného centra zábavy v ulici Gornicza, kde se nacházeli stánky s pitím, jídlem a hlavní podium, na kterém v průběhu dvou dnu vystoupila celá řádka účinkujících, my jsme bohužel museli v sobotu záhy po večeři odjet, pokud jsme nechtěli jet domů za tmy.

     Celkově však hodnotím tuto akci pozitivně, neboť se nám podařilo dosáhnout asi nejlepšího výsledku za dobu konání této akce.

 

Celkové pořadí:    1.  Buchar Petr (cz

                             2-3. Luka Waclaw (pl), Jindřišek Martin (cz)

                               4.   Svoboda Štěpán

                               5.   Luka Tadeusz (pl)

pl2.pngpl3.png

pl4.png