Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení se šachovou sezonou 2019/2020

4. 7. 2020

                      Rozloučení se šachovou sezonou 2019/2020

     

      Ve čtvrtek 2. července jsme se sešli v 17hod. v Národním domě k uzavření uplynulé – díky koronaru nedokončené sezony. V samotné tabulce – bez neodehraných 2 kol jsme se umístili na 5 místě.

      Do klubovny nás nakonec dorazilo 13 a co je pozitivní, byli mezi nimi i budoucí naděje z Tomášova šachového kroužku plus možné nové posily. Štěpán M. například přivedl na turnaj svého spoluhráče z Loko Trutnov Karla Dupenopulose, který se významně zapsal do výsledkové listiny. Karel sice ztratil body hned v 1. kole, když se nechal přehrát jedním „vrchlabákem“wink- mnou v dámském gambitu. Následně se rozehrál, a celý turnaj z 10,5 body vyhrál. Na druhém místě jsem skočil já-Martin J. a třetím byl domácí kapitán Tomáš U.

     Tomášovi musím dát palec nahoru za dobře zorganizovaný turnaj, kde si pro nás připravil navíc další soutěž v podobě řešení šachových úloh. Tuto disciplínu nejlépe zvládl Vojta M. a Kuba C. s 6 správnými řešeními. V následném rozstřelu v podobě extra partie- Armagedonu, strhl vítězství Vojta na svou stranu. Kuba byl nakonec nejlépe hodnoceným hráčem Tatranu v počtu získaných bodů za celou sezonu.

   V samotném závěru, který se protáhl až do půlnoci, jsme si to ještě rozdali v Holanďanech – 3 domácí proti 3 hostům, výsledek si již bohužel díky stoupající hladině alkoholu nepamatuji , ale vím, že jsme se dobře bavili.angel

hraci.jpgkonecna-tab.pngresitel.jpgvojta-stepan-4_5.jpgkuba-body.jpgja-2-misto.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Konec sezony 2019/20

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář