Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční oddílový šachový turnaj 2022

31. 12. 2022

Vánoční šachový oddílový turnaj TJ Tatranu Hostinné 2022

         V úterý 27.12. 22 jsme zakončili první polovinu Šachové sezony 22/23 již tradičním Vánočním turnajem. Letos jsme se sešli opravdu v rekordním počtu, což jen koresponduje s tím, jak se podařilo popularizovat šachy v Hostinném a jeho okolí, kdy po dlouhé době hrajeme vedle Regionu i Krajskou soutěž.

         Pro všechny zúčastněné byl připraven obložený stůl s jídlem a pitím, který ještě obohatil Dominik svými skvělými sýrovými závitky.

       Jelikož se nás sešlo opravdu požehnané množství – 18 členů. Dohodli jsme se oprostit se od oblíbené bleskové hry a dali přednost klidnějšímu tempu 2*10 min na 9 kol - švýcarským systémem. Od počátku byl největším favoritem Petr, který má vedle bohatých zkušeností na své straně také velké množství turnajových úspěchů. Ten večer se však musel sklonit před Karlovým šachovým uměním. Karel jej dokázal ve vzájemné partii porazit, následnou cestu k poháru si již zkušeně pohlídal i přes tři remízy a vyhrál se 7,5 body. Půl bodu před Petrem. Třetí místo bral Vojta.

        Přestože samotný turnaj skončil okolo 21hod, večírek se protáhl díky oblíbeným holanďanům a velkému množství „osvěžujících“ nápojů až do půlnoci.

         Na závěr bych chtěl všem účastníkům popřát všechno nejlepší do nového roku 2023 smiley

b.jpgc.jpg

4.jpg5.jpg2.jpg3.jpg